Skip to content

Magamról

KataTalapka-Molnár Katalin vagyok, születésem óta Alsónémedi lakos. Bár az élet elég sok időre elsodort a szülőfalumból, de egy pár éve visszatértem a gyökereimhez, így a tevékenységemet 2021. november 2-a óta az Alsónémedi orvosi rendelőben folytatom.

Hosszú évekig foglalkoztatott a masszázs (jártam/járok rendszeresen masszőrhöz).

2010-ben ismertem meg, a ma már nagyon jó barátomat/masszőrömet, akivel sokat beszélgettünk a masszírozás jótékony hatásairól, az anatómai rejtelmeiről, az emberi test felépítéséről, hiszen ő hosszú évek óta orvosi gyógymasszőrként dolgozik.

2011-ben kezdtem el a Mentőszakápolói képzésemet az OMSZ-nél, fél év gyakorlat a Kispesti Mentő állomáson dr. Balogh Sándor mentőtiszt mellett eset kocsin, akitől rengeteget tanultam, hisz éveken át igazságügyi orvos szakértő és patológus volt, valamint a Honvéd kórház sürgősségi osztályán voltam kórházi gyakorlaton. Majd egy pár év kihagyás után, megérett bennem is a gondolat, hogy segíteni szeretnék én is másokon, így elvégeztem a megfelelő iskolát, és hivatalosan 2017.óta foglalkozom a masszázs szinte minden fortélyával, az emberi test javításával.

2020. januárjától másfél évig volt szerencsém az egészségügy, olyan területén (Szent László kórház Hematológia- és Őssejt Transzplantációs Osztály) tudást szívni magamba, amit a mai napig alkalmazok.

Ahogy időm engedi, folyamatosan képzem magam. 2023. októberében elkezdtem az S.I. Terápiát a Japán gerinckezelést kitanulni, melyről részletesen a kezeléseim menü pont alatt találhatnak leírást.

2023. decemberében elvégeztem a Special Therapy masszázst, mely egy hétköznapi nyelven mondva: eszköz masszázs. Nagyon hatékonyan tudok segíteni a speciálisan kialakított eszközökkel a letapadt izmok lazításában, erről is részletes leírás a kezeléseim menüpontban lehet olvasni.

2022. decemberében sikeres vizsgával zártam a tanfolyamomat Debrecenben Népi Pióca Terapeutaként.

Itt merülhet fel kérdés: mi köze a masszázsnak a pióca kezeléshez? Tulajdonképpen semmi, és mégis. Lehetőséget szeretnék adni a meglévő, illetve leendő vendégeimnek a választásra, hogy mielőbb fájdalom mentesen tudják élni a hétköznapjaikat.

Nem minden problémát lehet masszázzsal megoldani, és nem minden esetben kell a pióca kezelés. Az a vendégem, aki megtisztel a bizalmával és felkeres, szeretnék a lehető legjobb megoldást nyújtani a fájdalma, sérülése megszüntetésében. Saját magam is részt vettem nem is egy pióca kezelésen, így hitelesen és bátran ajánlom ezen, kis „csodalények” alkalmazását, melyeket őseink is előszeretettel használtak.

A Népi pióca gyógyításról is részletes leírást a kezeléseim menüpont alatt lehet olvasni.

Várok mindenkit szeretettel!

Ne feledjétek: Mindenre van megoldás, keressük meg együtt!

Nyitvatartás:

Hétfő: 08:00-16:00

Kedd: 08:00-20:00

Szerda: 08:00-20:00

Csütörtök: 08:00-20:00

Péntek: 08:00-16:00

Copyright© dragonflymasszázs 2024